• JBL E65 trådløs hodetelefon med støydemping - Sort

JBL E65 kombinerer iøynefallende design og premium materialer, og gir deg JBLs anerkjente lyd med trådløs frihet og avansert aktiv støydemping. En robust men komfortabel hodebøyle og vinklede øreputer legger til rette for oppslukende og fornøyelige lyttesesjoner. E65 tilbyr støydemping både trådløst og kablet, og har batteritid på opptil 24 timer på Bluetooth.

 

Sømløs tilkobling

 

JBL E65 kobles enkelt til mobil og andre kilder med Bluetooth, og kan være koblet til to enheter samtidig. Slik kan du for eksempel lytte på musikk fra en PC eller nettbrett og likevel ta samtaler på telefonen din med hodetelefonene. Om du ikke vil eller kan koble til med Bluetooth, for eksempel på fly, følger det med en kabel i solid stoff, som også har fjernkontroll for enkel styring av avspilling. Støydempingen fungerer selvfølgelig også når du lytter med kabel.

 

Støydemping som varer hele dagen

 

JBL E65 tilbyr avansert aktiv støydemping, som lar deg nyte musikken i fred enten du sitter på kontoret eller er på reise. Du skrur støydempingen enkelt av og på ved behov. Batteriet i E65 er laget for å la deg slippe bekymringer. Det kan lades helt opp på kun to timer og varer da i hele 24 timer med trådløs avspilling, eller 15 timer dersom du også har på støydempingen. Hodetelefonene lades enkelt med vanlig USB-kabel slik at du enkelt kan utvide batteritiden ytterligere med nødlader eller lignende.

 

Full kontroll

 

På hodetelefonene finner du kontroller for avspilling av musikk, samt styring av volum og samtaler. Du kan til og med aktivere telefonens taleassistent (Siri eller Google Now) med et tastetrykk, slik at du ikke må ta frem telefonen unødig.

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.

JBL E65 trådløs hodetelefon med støydemping - Sort

  • Produsent: JBL
  • Modell: JBLE65BTNCBLK
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr.1.999,-

  • Ekskl. mva: Kr.1.599,-
Antall