• JBL Free trådløse in-ear hodetelefoner

Trådløse ørepropper. Sort

Lytt til musikk, vær aktiv, snakk i telefonen, opplev høy komfort og utmerket lydkvalitet uten at du begrenses av kabler med JBL Free helt trådløse hodetelefoner. Comfort Stay, Secure Fit-løsningen gjør at den sitter godt i øret slik at du kan lytte hele dagen, uavhengig av om du pendler til jobb eller tar deg en løpetur etterpå. Takket være dens vanntetthet kan du fortsette å lytte selv om du har glemt paraplyen hjemme.

Helt trådløs
JBL Free hodetelefoner byr på kvalitetslyd uten en eneste kabel mellom øreproppene slik at du får en genuin følelse av frihet og fleksibilitet.

Treningsøkt uten begrensninger
Uansett omstendigheter og uavhengig av når og hvor hardt du velger å trene, vil du oppleve at hodetelefonene sitter godt i øret.

Ha kontroll
Intuitiv touchkontroll gir deg umiddelbar tilgang til å spille av sanger akkurat slik du ønsker. Når som helst kan du velge å spille av, sette på pause, justere volumet eller bytte til favorittlåten din. Bruk Bluetooth 4,2 til å koble til din foretrukne enhet eller til å svare innkommende anrop uten å måtte avbryte treningsøkten din.

Lang batteritid
JBL Free gir deg opptil 4 timer med musikk eller samtaletid. Tar du med deg den medfølgende ladeboksen har du en nødlader som kan lade hodetelefonene fullt opp 4 ganger, noe som gir deg en total spilletid på 20 timer. Har du glemt å lade kan du bruke hurtigladefunksjonen i 10 minutter og få 1 time med spilletid.

Inkludert i esken:
- JBL Free
- Ladeboks
- Sett med gel sleeves (M, L)
- Sett med silikonørepropper (S, M, L)
- Mikro-USB ladekabel
- Hurtigoppstartsguide
- Sikkerhetsinformasjon
- Garantibevis
- Fareinformasjon

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.

JBL Free trådløse in-ear hodetelefoner

  • Produsent: JBL
  • Modell: JBLFREEXBLKBT
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr.1.299,-

  • Ekskl. mva: Kr.1.039,-
Antall