• POPradio

Flott bordradio med nydelig lyd. En unik radio med kombinasjon av en rekke av de mest etterspurte egenskapene. POPradio flytter POPbrandet opp i premiumklassen på lydkvalitet.

POPradio har dab+, fm, bluetooth, klokkeradio, linjeinngang, linjeutgang, hodetelefonutgang, fjernkontroll, presets, fargeskjerm, mulighet for ekstern antenne, mulighet for drift på 12v og nydelig lyd.

 

Er du på jakt etter en radio til hytte, camping eller båt - som må kunne brukes på 12v? POPradio er løsningen. Med ekstrautstyret POPcharger kan POPradio spille i alle sigarettenner-uttak.

Er du på jakt etter en radio som kan kobles til ekstern antenne (F-connector, standard) for bedre signalmottak i områder med marginal DAB-dekning? POPradio er løsningen. Med ekstrautstyret POPyourSIGNAL (4 elements utendørsantenne for DAB) kan POPradio motta DABsignaler i de mest utkantliggende strøk.

Er du på jakt etter en god digitalradio med nydelig lyd? POPradio er løsningen.

Er du på jakt etter en radio som kan spille av all musikken og underholdningen du kan tenke deg? POPradio er løsningen. Du kan spille dab, dab+, fm, all lyden på mobiltelefonen din (over bluetooth) og all lyd du har på mp3-spillere, CD-spillere etc (vie linjeinngangen)

Er du på jakt etter en radio som er enkel å bruke, og som har favorittkanal-knapper på fjernkontrollen? POPradio er løsningen. Fjernkontrollen har 6 favorittkanal-knapper, så de kanalene du lytter mest til er bare et knappetrykk unna.

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.

POPradio

  • Produsent: POP
  • Modell: 100244
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr.1.699,-

  • Ekskl. mva: Kr.1.359,-
Antall